Hej♥
Jeg sidder lige nu på en cafe på Bornholm, idag har vi kørt lidt rundt mest gået rundt i Gudhjem og Svaneke. Jeg elsker virkelig Svaneke is og skulle selvfølgelig have en is selvom det ikke er det bedste vejr. Men det er blevet lidt bedre her til aften. Jeg vil lige gøre opmærksom på at imorgen lukker Google Reader, så hvis i skal følge mig skal det ske på bloglovin. I kan finde et link til min bloglovin ude i højere side på bloggen. 

                                   
iPhone billeder så det er ikke så god kvalitet.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej ferie piger♥
Nyder i ikke bare sommerferie det er så dejligt at man bare kan ligge og slappe af!
Men nu er det blevet tid til "favorite in this month" Som jeg laver hver måned. Denne gang er det selvfølgelig fra Juni.


∣Varmebeskyttelse Ghd∣Cream Hth∣Film/Serie Gossip Girl(1)∣Skrubbehanske Tiger∣Armbånd Arnold busck∣Mascara RimmelLondonLæbepomade Eos
Undskyld kvaliteten på billeder ikke er så god som den plager.

Likes

Comments

Outfit
Hej
I får et outfit som jeg håber på kan inspirere lidt.. Men nu virker min mors ledning igen(Heldigvis) så jeg kan lægge min egne billeder ind. Igår var vores klasse hjemme hos vores lærer fordi vi jo skal have nye klasser efter sommerferien.Han bor på en gård så det var hyggelig at ride på de små heste. Vi havde også noget afslutning om aften med forældre og lærere. Og forresten rigtig god SOMMERFERIE, tænk det allerede er sommerferie! I ferien tager jeg i sommerhus, Bornholm og Barcelona(!!) glæder mig helt vildt, nogen der har været der før? Og trøje jeg har på her er den jeg fik i fødselsdagsgave af en veninde(Her)


∣Hættetrøje Abercrombie∣Tank top H&M∣Bukser Sparkz∣Halskøde Pieses∣Sko Converse
 Knus

  • Posted i: Outfit

Likes

Comments

Hej♥
Grunden til, at jeg ikke har blogget igår og idag er, at min mors kamara stik er gået i stykker, men hun regner med at købe et nyt imorgen(!)
Synes bare lige i skulle vide det..
Lige lidt billeder fra Weheartit.
Knus♥

Likes

Comments

Hej♥
Jeg er så super glad for de Høretelefoner(Eller hvad man kalder dem) som jeg købte for nogle dage siden, jeg hader virkelig når jeg høre musik i f.eks et tog,at folk kan høre min musik. De her er jo lydtætte og fantastiske! Det er godt nok de første jeg har af sådan nogle her,men ikke de sidste! De er perfekte når jeg skal i sommerhus i Sommerferien, køreturen eller stranden.

Knus♥

Likes

Comments