Planlagt inlæg da jeg er i Spainen. På vej hjem fra sommerhus var vi lige et smut i Roskilde og i Domkirken, jeg faldt virkelig over den her top,fordi virkelig har en svaghed for lysegrå, jeg synes virkelig den farve er så flot! Trøje er fra Vero moda og kostede 150Kr hvilket jeg synes er okay. Outfitet er måske lidt ensfarvet så jeg valgte at tage nogle gamle blå armbånd og mine blå converse. Spørg hvis i vil vide hvor resten af tøjet er fra.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg har over lidt tid samlet 2 Joe and the juice kopper, fordi jeg havde set på Amalies blog, at hun havde nogle Starbucks kopper hvor hun havde muslinger og ting i, hvilket jeg godt kan lide og da jeg jo skal flytte kunne det da være flot på det nye værelse. I den ene har jeg bark i og i den anden muslinger. 
Likes

Comments


Planlagt indlæg da jeg er i Spanien. Jeg har lavet et billede med hvad jeg har med i min strandtaske, Hvad har i med i jeres?

Likes

Comments

Planlagt indlæg da jeg er i Spanien. Jeg tager jo til Spanien idag skal flyve ved 1-tiden vist nok, når jeg er i Spainen har jeg planlagt lidt indlæg til jer, så der ikke er helt stille på bloggen. Jeg håber i vil finde de indlæg jeg har planlagt interessante. Jeg vil kun komme ud med updates her fra hvis der er internet, måske tager vil lige en tur på Starbucks og jeg måske kan få et indlæg ud? Hvem ved, men vil da håbe der er internet på hotellet, måske kan det være der kommer lidt på instagram (_lulle_) Når jeg er på ferie betyder det jo også, at jeg ikke kan svare på jeres søde kommentarer dsv. elsker når de kommer; får sådan et dejlig smil på læben. Når jeg kommer hjem vil der nok komme et haul, regner da stærkt med jeg får købt noget (haha) måske er der noget der er billigere i Spanien, hvem ved, ikke mig, da jeg aldrig har været der.. Håber i får det godt imens jeg er afsted og i kan lide mine planlagte indlæg.

(Billede lavet af mig og Weheartit)
God ferie!!

Likes

Comments


Jeg har lavet et indlæg med hvad jeg har med i min håndbagage i flyverne, da jeg lavede indlægget havde jeg lige glemt at det skulle være under 100 ml, så jeg har ikke solcreme med.  

Likes

Comments