Outfit
Nedenunder er der nogle lækre ting jeg fandt fra hjemmesiden som jeg gerne vil eje men priserne passer ikke så godt til mine penge. Nederst er der nogle outfits fra deres "A&F looks" som jeg håber kan give lidt inspiration.


 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

  • Posted i: Outfit

Likes

Comments

Jeg synes da det går bedre med blogningen, og finder da også lidt mere tid til det. Idag var jeg med min klasse inde på det kongelige teater og se "Come fly away" (Vi så Medina! haha) Når men vi fik også lov til at gå lidt rundt på Strøget, men havde dsv. kun 11 kr med haha, så blev ikke rigtig til noget. Men vi fik taget et billede inde i Abercrombie, tror jeg vil lægge det ind og lave nogle Abercrombie favoritter. Lyder det godt? Men jeg har over lidt tid fået købt det her(Over den her måned?) som jeg vil vise jer. Jeg har faktisk en masse idéer til indlæg. Idag var jeg sammen med min søde veninde Julie, vi tog nogle billeder som også vil komme ind.
Nike Sko fra Tops,175kr(Sat ned fra 600kr)
Inde i Tops havde de totalt tilbud, og jeg tænkte om jeg måske kunne finde nogle vinter sko, men jeg fandt dem her som jeg kan bruge til dans. Også var de sat ned fra 600kr til 175kr!!
Neon Strik  fra H&M, 130kr
Jeg faldt virkelig for den her, den er såå flot med sorte bukser og brun hud(Drømmer)
Dr.Denim Bukser fra Deres,400kr
Jeg har lavet hul på mine gamle bukser også måtte det være til nogle nye da jeg ikke kan undvære sorte bukser, valgte så at prøve Dr.denim istedet for Sparkz. Også er det modellen "Kissy"
Sort og Hvis strik fra H&M,130kr
Den her havde jeg set på Instagram engang og den er bare såå flot, elsker den bare.
Cavir sæt
Kan man kalde det det?Nå men det her fik jeg af min mormor, og det skal da prøves.
Make-up pensel fra Matas
Jeg maglede en make-up pensel hos min far så det blev den her. Kan ikke lige huske prisen med det var omkring 50kr.Likes

Comments

Jeg undskylder alt den stilhed på bloggen men synes ikke rigtig jeg har tid til det, i slipper for en lang forklaring som sikkert alligevel ikke hjælper på noget. Jeg er heldigvis blevet rask igen og det er jo dejligt! Jeg har også købt en masse ting imens jeg ikke har lavet indlæg, så der skal der nok også komme ind. Jeg lavede for nogle dage siden de her banan is! Det er super nemt og sundt at lave.
Du skal bare have en banan og noget chokolade hvis du vil have det på. Så dypper du bananen i chokolade også på en pind(brugte spisepinde) også i fryseren. Så er den færdig. Også lige her til sidst nogle som ved hvordan man får overskriften på sine indlæg sorte? Har i prøvet at lave banan is?


Likes

Comments