Sikke en storm vi havde i Mandags!Håber i er okay, og jeres hus også. Idag har jeg været sammen med min veninde Katrine, vi har enlig bare set GG,spist sojabønner og drukket smoothie.

Her er den trøje fra mit Sneak peek fra D.26/10 og et meget enkelt outfit. Trøjen er fra Envii, Tørklæde fra Pieces, Halskæde fra Forever 21 og bukser fra Dr.Denim.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Billederne fra Fanø kommer desvære ikke op, fordi jeg havde taget mit kamera med uden strøm, super smart.. men hvis der kommer nogle så er de taget med mobil. Idag har jeg enlig bare kigget på konfirmation  kjoler hos Bride&Galla og været på noget messe noget,som ikke var særlig spænderne.
Der har ikke været så meget på bloggen her på det sidste fordi jeg virkelig ingen inspiration har for tiden, har i nogle idéer til indlæg?Link endelig jeres blogge som jeg måske kunne få idéer fra. Også savner jeg altså virkelig jeres kommentar, og føler ikke rigtig i er der ude, en kommentar betyder så meget mere end man skulle tro.

Her er en sneak peek på en trøje jeg købte med min mor igår.
Likes

Comments

Jeg købte for nogle uger siden den her ring, og jeg er virkelig glad for den! Den er bare så super fin, jeg er igang med at lære mig selv at gå med smykker(Lyder mærkeligt haha) Så jeg købte denne enkle ring fra Moss Copenhagen(Købt i Designer market) til 120kr.

Likes

Comments

Jeg har købt mig den her super fine essie neglelak, jeg fandt den til 50 kr. da jeg var ude at købe ind med min mor,så det kunne jeg ikke stå for. Den hedder Waltz, og har sådan en hvidlig gennemsigtig farve.

Likes

Comments


Jeg har fødselsdag på Valentines dag. Jeg kan ikke lide hvis jeg skriver med en og personen ikke laver smileys bag deres sætning. Jeg er kæmpe Directioner og skal til koncert D.17 Juni næste år.Jeg går aldrig med kjoler og nederdele, men som lille gik jeg ikke i andet end kjoler og nederdele. Jeg elsker katte. Jeg går meget op i boligindretning. Jeg har en lilla tandbørste. Jeg elsker Essie. Jeg har en storesøster og en lillebror.Jeg snakker meget lavt.
Hvad synes i om sådan nogle indlæg?Minder noget af det om jer?

Likes

Comments