Outfit
Undskyld der går så lang tid mellem indlæggene, men jeg har en masse lektier og har så travlt her for tiden. Imorgen er det jo 1 December!! Og jeg glæder mig så sindsyg meget, måske kan det være der kommer et indlæg med min adventsgave. Imorgen skal jeg også ud på danseskolen og danse, jeg er virkelig nervøs! Idag har jeg været til fødselsdag/Brunch hos min veninde Christine, det var super hyggeligt! Outfitet her under er det jeg havde på, skriv hvad i synes om det.
Trøje Pieces//Halskæde Forever 21//Bukser Dr.Denim//Læbestift/Læbepomade Babylips

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

  • Posted i: Outfit

Likes

Comments

Jeg undskylder igen stilheden, men det er af samme grund som sidst. I morgen skal jeg møde kl. 10 hvilket er dejligt! Jeg har på det sidste købt en masse ting, noget i vil se?

Idag var jeg sammen med min veninde Mia, hvor vi enlig bare læste fordi vi har en måneds bog, Men vi blev "sultende" så vi lavede en kage som tog 5 min!Det er opskrift jeg har fundet inde på facebook så det var enlig et forsøg, men det smagte virkelig godt og var virkelig nemt!
Opskrift på chokoladekage til 1 kop:
½ dl. mel
½ dl. sukker
2 spsk. kakao
½ tsk. bagepulver
½ tsk. vaniljesukker
½ dl. smør
En håndfuld m&m´s(Vi brugte sådan noget Hollands morgenmad)
1 æg

Bland alle ingredienserne sammen, hæld dem i en kop og kom dem i mikroovnen i 2 min.Likes

Comments

Christmas wishs

Undskyld undskyld for ikke at have blogger i snart 2 uger men tiden flyver virkelig afsted for mig, og nu er det allerede snart Jul! Glæder mig virkelig meget, elsker den jule-hygge og december-hygge!De sidste uger er bare fået med fuld afslapping, lektier og Gossip Girl. 

Her er nogle af mine ønsker til jul, de går dog også videre til fødselsdag i februar! Klik på billedet for at se hvor tingene er fra.

Likes

Comments