Havde i en god jul?Det havde jeg ihvertfald, jeg fik en af tingene der stod øverst på listen! Et indlæg vil komme med det senere!Vil i også se resten af mine gaver? Nu er det snart et nytår, med en frisk start, og vi kommer ind i 2014! GLÆDER I JER?
Idag var jeg inde i Lyngby for lige at bytte lidt julegaver, og kigge på udsalg. Fik købt noget som ikke var på udsalg(haha) men som jeg virkelig faldt, nemlig den her strik!Den er så dejlig, også har jeg ledt lidt efter en hvid strik og så fandt jeg en i H&M til næsten ingen penge, virkelig dejligt! Den måtte jeg købe, den kostede 179,95 kr. og jeg overvejer faktisk også at købe den i sort, lyder det som en god idé?
//Trøje H&M//Bukser Dr.Denim//Halskæde Forever 21//Ringe Moss Copenhagen, Brandy Melville og Random//

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Nu kom dagen egentlig det er juul! Som jeg skrev i mit sidste indlæg vil jeg vise jer mine adventsgaver, jeg synes egentlig de er meget gode i år. Hjemmeskoene er jeg super glade for, fordi de simpelhen er så dejlig varme og bløde.Jeg håber i får den bedste jul, og en rigtig god dag. Et indlæg vil komme en af dagene med mine julegaver.

Likes

Comments

Jeg har tænk at jeg vil lave min blog til en mere mode blog(flere oufits, polyvore med outfits osv.) Der vil stadigvæk kommer indlæg med make-up og hyggelige indlæg(Updates, Opskrifter osv.) Jeg vil nok også prøve at lave lidt om på layputet.

Likes

Comments

Nu er der kun 2 dage til Jul!Glæder i jer?Jeg glæder mig til at danse om træet, spise jule mad, lede efter mandelen, gå rundt hele dagen og vente og selvfølgelig pakke gaver op. Jeg skal faktisk allerede holde jul hos min far mandag(Bliver super hyggeligt). Indlæggene om hvad man kan ønske sig til jul kom aldrig op, men i kan finde dem inde på min polyvore. Jeg har selvfølgelig fået adventsgaver, tænkte at jeg ville vise dem alle sammen i et samlede indlæg. Som vil kommer op snart, nok mandag hvor jeg er hos min mor hvor  kameraet også er. Her er lidt julepynt fra mit værelse og huset. Er I i julestemning?
Husk i kan følge mig på Instagram  _lulle_


Likes

Comments

Idag har jeg været i skole, om lidt smutter jeg ind til H&M og bruger et gavekort jeg fik da,jeg købte noget i sidste uge, det skal bruges t.o.m Onsdag. Og tager til dans senere og danser videre på "Olivia". I Lørdags fik jeg købt min konfirmationskjole!!Og et tørklæde som måske kommer op senere.

Nu er det altså snart jul! Da jeg var syg lavede jeg de her søde kager. Jeg havde set et billede på Instagram og måtte prøver at lave dem!Det gik meget godt. Har lige taget opskriften fra min mors blog:
Her er opskriften: ca. 50-60 stk (ala Blomsterbergs Krydder-julehjerter)

200g blødt smør
400g hvedemel
150g flormelis
½ tsk kanel
½ tsk nelliker
1 æg

De tørre ingredienser blandes, hvorefter smør og æg tilsættes. Det gøres ret nemt i en røremaskine/foodprocessor. Dejen samles med hænderne. Dejen hviler i ca. 30 min.
Den rulles rimelig tyndt ud.
Bages 8-10 min ved 180 gr.

Så har jeg brugt smeltede chokolade til gevirende, øjnene og under næse. Og M&Ms eller sådan noget til snuden.
Likes

Comments