Havde i en god jul?Det havde jeg ihvertfald, jeg fik en af tingene der stod øverst på listen! Et indlæg vil komme med det senere!Vil i også se resten af mine gaver? Nu er det snart et nytår, med en frisk start, og vi kommer ind i 2014! GLÆDER I JER?
Idag var jeg inde i Lyngby for lige at bytte lidt julegaver, og kigge på udsalg. Fik købt noget som ikke var på udsalg(haha) men som jeg virkelig faldt, nemlig den her strik!Den er så dejlig, også har jeg ledt lidt efter en hvid strik og så fandt jeg en i H&M til næsten ingen penge, virkelig dejligt! Den måtte jeg købe, den kostede 179,95 kr. og jeg overvejer faktisk også at købe den i sort, lyder det som en god idé?
//Trøje H&M//Bukser Dr.Denim//Halskæde Forever 21//Ringe Moss Copenhagen, Brandy Melville og Random//

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Nu kom dagen egentlig det er juul! Som jeg skrev i mit sidste indlæg vil jeg vise jer mine adventsgaver, jeg synes egentlig de er meget gode i år. Hjemmeskoene er jeg super glade for, fordi de simpelhen er så dejlig varme og bløde.Jeg håber i får den bedste jul, og en rigtig god dag. Et indlæg vil komme en af dagene med mine julegaver.

Likes

Comments

Jeg har tænk at jeg vil lave min blog til en mere mode blog(flere oufits, polyvore med outfits osv.) Der vil stadigvæk kommer indlæg med make-up og hyggelige indlæg(Updates, Opskrifter osv.) Jeg vil nok også prøve at lave lidt om på layputet.

Likes

Comments