Outfit
I søndags var jeg sammen med min veninde hvor vi tog nogle outfits billeder. I kan godt nok ikke se mine bukser med det var bare sorte dr.denim. Trøjen købte jeg i lørdags og jeg er sååå glad for den!Den er såå blød også var den på tilbud til 100kr!!
//Busker Dr.denim//Trøje Gina tricot//Tørklæde Random//Ringe Brandy Melville og Moss cph//Armbånd Glitter og random//Halskæde H&M

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

  • Posted i: Outfit

Likes

Comments


//Jeg har været på tur med klassen//Cafe med Julie//På Østerbro med min mor//

//Drukket chai latte med Katrine//Været hos min mormor og morfar//Købt nye lakker//

//Været sammen med Mia og Katrine//Spist sushi med min mor//Haft hjemkundskab for sidste gang//

Jeg har virkelig ingen inspiration for tiden hvilket også er grunden til der ingen indlæg har været, så i får "lately" fra min private instagram (louisefrolich) men i kan følge @_lulle_ som også er linket i toppen af bloggen.

Likes

Comments

Her den anden dag var jeg inde på Østerbro fordi jeg skulle i Moss Copenhagen, der er altid så mange mennesker inde i den ved Strøget,så vi kørte til Østerbro. Jeg har i lang tid ønskede mig ringen,som ligner lidt den her fra Line&Jo. Jeg har også en anden ring fra Moss Copenhagen, som jeg også er super glad for. Så kan virkelig anbefale dem. Jeg overvejer også at ønske mig den her halskæde som passer til, har jo snart fødselsdag.Hvad synes i?Neglelakken var en der lige kom med ved kassen, er egentlig lidt skuffet over farven som så flottere ud på flasken end på neglene.
Idag har jeg været til brunch med min klasse, og bare ligget hjemme fordi jeg egentlig ikke er helt rask.

Likes

Comments

Jeg var igår en tur til København med min mor,fordi vi skulle købe en fødselsdagsgave. Jeg har ledt mange butikker rundt for at finde et nyt par Dr.Denim bukser fordi jeg har ødelagt mine gamle(megt Klodsede mig som faldt...) Men det er modellen Kissy(Den lave model),i størrelse xs og i ved måske de koster 400kr.
Kender i Dr.Denim?Likes

Comments

New York City Outfits

Når jeg ser gossip Girl kommer jeg altid til at tænke på hvordan det vil være at leve i NewYork. Jeg kunne godt tænke mig at gå gennem New Yorks gader på en shopping tur, jeg forstiller mig en gade fuld af mennesker. Jeg har lavet 2 outfits, 1 til vinter(Det til ventre) og et til Sommer(Det til højre) jeg vil virkelig ikke have noget imod at bære de her outfits! 

Likes

Comments