Jeg fortalte i mit seneste indlæg at jeg havde købt mig nogle lækre nye sko. Jeg har endelig fået købt mig et par nike sko. Jeg er såå glad for dem!Jeg elsker den lille detalje med det neon lyserøde, de er vildt dejlige at gå i og at se på.


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Idag har jeg været inde i byen pga. Noget med min projekt uge, jeg fik også shoppet nogle lækkere ting!Bla. Nogle lækkere sko, men mere om det senere.Jeg havde jo lovet jer et outfit så her er det. Det er det jeg havde på idag og synes det er super fint og meget enkelt, hvilket jeg godt kan lide. Trøjen er en jeg købte i London den er super lækker kvalitet og virkelig blød.Spørg hvis i vil vide hvor nogle af tingene er fra, eller andet.Likes

Comments

Jeg har valgt at dele de ting jeg har købt i London op i flere kategorier fordi der så virkelig mange ting! Jeg glemte faktisk al den shampoo fra Aussie vi købte(Det var utrolig meget billigere),en virkelig flot neglelak fra kiko og 2 babylips mere. Men her er de beauty ting jeg købte. Undskyld for alle de new in indlæg, men vil prøve at lave et outfit indlæg senere i den her uge.Skriv hvis i har nogle spørgsmål.

Likes

Comments

Jeg havde jo fødselsdag d.14/2, men har ikke fået lavet et indlæg med ønsker fordi at jeg ikke nåede det inden London. Men jeg blev 14 år og havde en rigtig god dag som sagt. Jeg fik også nogle gaver som jeg vil vise jer. Jeg har dog ikke holdt fødselsdag med mine kusine,fættere og min klasse. Men her er  nogle af dem jeg har fået. Jeg er utrolig glad for alle gaverne. Da jeg på dagen var inde for at spise frokost med min veninde fik jeg også den fine rose af hende, virkelig sødt af dig Julie!


Likes

Comments

I torsdags kom jeg hjem fra London, det var en rigtig god tur og en fantastisk by!. Jeg har købt en masse ting som nok skal komme på bloggen, deler det nok op fordi der er rigtig mange ting!Om fredagen,dagen efter jeg kom hjem havde jeg fødselsdag, hvor jeg spiste frokost med min veninde Julie, og var sammen med min familie. De gaver kommer også på bloggen mangler bare lige nogle. Idag har jeg været sammen med min veninde Mia og været til præst hele aften. Der kommer nok ikke så meget på bloggen i næste uge fordi vi har projektuge i skolen.
Hvad synes i om billederne?

Likes

Comments