TILLYKKE TIL BLOGGEN som fylder 1 år idag! Hvor er det vildt at jeg har haft bloggen i et helt år!Der virkelig sket noget på det år haha. Mit allerførste indlæg kom jeg til at slette, men det første som er på bloggen er billeder,fra da jeg kom hjem fra Berlin. Man kan sige at jeg har fejrede dagen med lidt shopping hvor jeg bla. har købt konfirmations sko(Noget i vil se?) og en jakke. På mandag smutter jeg ind til Strøget med nogle veninder fordi vi skal hen og have Christophers nye album. Tusinde tak igen for de 50 følgere og de 10.000 sidevisninger!


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Nu kom min room tour som jeg har talt om i meget lang tid. Jeg håber virkelig i kan få en fornemmelse af hvordan tingene står i forhold til hinanden. Spørg hvis i vil vide hvor nogle af tingene er fra eller andet.
Likes

Comments

Jeg tænkte på at jeg lige ville lave en update fordi at jeg ikke har blogget i lidt tid. Der er ikke nogle grund har bare haft travlt og ikke fået taget mig sammen. Jeg har en masse idéer til indlæg som vil komme senere. Bloggen har snart fødselsdag, efter som jeg har regnet ud er det d.22/3-13 jeg lavede den, så det er på fredag et år siden. Jeg har også lige ramt 50 følgere på bloglovin og gfc tilsammen hvilket jeg bare vil sige TUSINDE TAK for. Jeg har tænkt på at starte en spørgerunde hver måned fordi det er en nem måde som I kan få svar på jeres spørgsmål, ville det være noget? Jeg er også igang med at lave en roomtour i billeder.

Likes

Comments