Jeg har lavet en tumblr collage med billeder som kom frem på min tumblr, håber i kan lide den. I kan forresten følge min tumblr her og oppe øverst på bloggen. Link jeres tumblr i kommentaren så jeg kan følge nogle af jer!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Outfit
Da jeg var syg var min mor så sød at have købt den her trøje til mig, som jeg har ønsket mig i laaang tid. Outfitet er ret simpelt med trøje fra Adidas,nogle dr.denim bukser med hul i, sko fra Nike og enkelte smykker fra Casio, Jane Kønig og bechristensen.

Nu er jeg efterhånden blevet rask, ikke helt med jeg skal da i skole imorgen hvor vi skal i Tivoli!og møde kl.10! Århh ret dejligt om mandagen. Igår var jeg på strøget hvor jeg købte nogle enkelte ting f.eks en taske og en ting jeg har ønsket mig i lang tid men den får sit eget indlæg. Jeg savner lidt jeres kommentarer læser i med?
  • Posted i: Outfit

Likes

Comments
Lige pt. ligger jeg i sofaen med dyne, fordi at jeg stadigvæk er syg. Jeg var dog i skole men måtte altså gå hjem, øv. Håber på at blive rask!På lørdag tror jeg at jeg tager ind til København for at kigge på nogle ting jeg har overvejet at bruge resten af mine konfi penge på. Vis det altså ikke bliver en ny mobil fordi min mobil ikke gider at tænde.. Nogle der har en anden idé end at holde begge knapper nede?

Her er alle tingene jeg købte i næsten sommerferien, tingene er fra bornholm, Jylland,Tyskland, Holland gaver og bare hjemme. Skriv hvis i vil vide hvor noget af det er fra.

Likes

Comments


Som i måske har gættet på overskriften så er jeg desværre syg idag, hvordan jeg har fået ondt i halsen om sommeren ved jeg ikke. Det er dog også ved at blevet lidt køligt udenfor, øv bæv.  Idag har jeg set film, spist, drukket rigtig meget te, taget billeder til et new in indlæg, forsøgt at tage billeder af mig selv til det her indlæg det gik ikke så godt og alt andet man laver når man er syg. Bladet er forresten Custume, som nok også er mit ynglings blad. Meningen med det her indlæg var egentlig at jeg ville spørge hvad vil I have på bloggen, og hvad er jeres ynglings indlæg?

Likes

Comments

Outfit
Sidste onsdag i ferien var jeg som sagt et smut på Strøget og ved søerne med min veninde Katrine(Følg hendes blog her) det var forresten en super hyggelig dag! Jeg fik ikke rigtig købt noget, lidt ærgerligt med der var ikke rigtig noget jeg faldt for. Vi startet ved Strøget hvor vi gik rundt, derefter Købmagergade også prøvede vi at finde en vej til søerne efter et smut i Kongeshave. Vi købte paradis is og spiste den ved søerne. Tog nogle outfit billeder ved en side gade ved østerport station. Vi endte så på Hellerup station,og fandt ud af at der ikke kørte S-toge mellem Gentofte og Hillerød efter kl.20 så vi måtte med togbus. Men vi kom da hjem.
  • Posted i: Outfit

Likes

Comments