Outfit
//Jakke - Magasin//Sko - Adidas//Tørklæde - H&M//Trøje - Pieces//Smykker - Moss  Copenhagen - bechristensen - Ukendt//
Jeg har i dag været inde hos Royal Copenhagen og prøve at male kopper, det var utrolig svært, men da jeg først var i gang begyndte det at gå bedre. Det var også virkelig sjovt at prøve, og forstår da godt at deres porcelæn er så dyrt! Tænker at jeg kan lave et indlæg om det, når jeg har fået koppen Jeg var også en tur på Serenity Cupcakes, som klart kan anbefales det var utrolig lækkert. Imorgen vil jeg vil begynde at læse op til nogle årsprøver jeg skal have i næste uge. Håber I kan lide outfitet!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

  • Posted i: Outfit

Likes

Comments

Outfit

Hej!
Jeg var i dag sammen med min veninde Julie, jeg fik hende til at lave et outfit til jer, så i måske kunne se nogle andre slags outfits end dem jeg plejer at lave. Taksen er faktisk en jeg har kigget på, har overvejet lidt at købe den.
 Hvad synes i om disse indlæg?

Likes

Comments


Et af de tips jeg har fuldt aller mest her for tiden er. Hvis man har gjort noget forkert, sagt noget forkert eller nogle man bare harfortrudt, så i stedet for at ærve sig over det, så bare lad det gå væk. Det eneste man får ud af det er at ærve sig over det eller måske enda blive ked af det. Hvis det er noget forkert du har sagt til en person, hvis du måske kom til at sige noget ret tarveligt, så er den eneste måde du kan komme videre er ved at sige undskyld og glemme det.

Likes

Comments

//adidas gazelle 70s - Naked Copenhagen//
Jeg købte for nogle dage siden nye sko, der er utrolig lækre og jeg er virkelig glad for dem. Jeg så dem engang på Nakeds instagram side. Jeg har også kigget lidt på skoene fra Puma, som har lidt det samme udtryk. Der er bare så mange der har dem fra Puma, så tænkte at det kunne være lækkert med nogle andre.

Likes

Comments

Outfit

Outfit
Jeg er utrolig glad for bukser med huller på knæene. Jeg synes at det gør noget ret fedt ved ens outfit. Jeg har set klippet huller på et af mine sorte par dr.denim buksers knæ. iPhone coveret fra "By Malene Birger" har jeg faktisk lige købt her i weekenden og er utrolig glad for det da det er virkelig lækkert at røre ved. 
  • Posted i: Outfit

Likes

Comments