Outfit
//Jakke - Magasin//Trøje - her//Tørklæde - H&M//Bukser - Dr.denim//Halskæde - Moss Copenhagen//
Jeg ved ikke om jeg overhovedet har fortalt hvor jeg er henne, men jeg er i sommerhus i Rindby som ligger på Fanø. Jeg har et ret specielt forhold til Fanø, efter som jeg er kommet her tit som barn fordi min farfar havde et sommerhus. Så det er utrolig dejligt at være tilbage.Vejret er så dejligt, og jeg tror vi skal ud at spille minigolf her om lidt! Tror bare jeg er ved at få noget høfeber og de piller jeg tager gør mig så træt, men skal heldigvis tjekkes på mandag lige enden jeg tager til Holland. 
I går blev jeg færdig med den nye serie 90210, kan klart anbefales!!

Outfitet er meget simpelt, men kunne ikke lade hver med at tage nogle billeder når baggrunden var så flot!

Har I forresten lagt mærke til det nye header? Hvad synes I?

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

  • Posted i: Outfit

Likes

Comments

Outfit
Untitled #24
Jeg ville elske at iføre mig dette outfit. Er især vild med skoene!! men tror ikke lige jeg har råd til at smide så mange penge efter et par nye sko, dsv. Trøjen har jeg næsten lige fået hjem fra zalando i hvid, utrolig lækker og endda på tilbud. Håber I nyder ferien, vejret er i hvert fald dejligt!
  • Posted i: Outfit

Likes

Comments

Det er godt nok ikke årstiden for te, men en som mig der elsker te, så drikker jeg det altså hele året. Tror ikke rigtig jeg er den eneste, ellers kan man jo køle den ned, med isterninger osv. 
Jeg ved godt at bloggen igen har været nede, men prøver igen, igen at få den op. Jeg tager på ferie i dag, så det bliver spændene om der er internet. Det er så dejligt endelig at have fået ferie! Hvor skal I hen?

What you need:
Lidt mynte
Tilpas med citron saft
Tilpas med sukker
Kogende vand

How to do:
Start med at lægge mynten ned i en kop, og hæld derefter den kogende vand på. 
Tilpas med citron og sukker, og derefter kan du tage mynten op hvis du ikke vil have den i.

Likes

Comments

//Bikini - H&M // Eyeliner - H&M// Net - Lala Berlin //
Jeg har endelig fået købt en bikini, efter jeg har ledt meget. Jeg valgte at købe en anden underdel, fordi det kunne blive lidt kedelig bare med en helt sort. Nu glæder jeg mig bare til at bruge den.
Hvis I kigger godt efter, så kan I godt spotte et lala berlin net, som jeg også købte, hvilket jo også egner sig perfekt til en strandtur.
Jeg håber at I har nydt vejret, før det altså begyndte at regne, øv.

Likes

Comments


Nydt sommervejret med Karoline//Drukket bobble tea med Julie//Været på Nyhavn//Til scarlet Pleasure og Julias Moon koncert i Tivoli//Smagt min nye chai latte

Malet Royal Copenhagen kopper//Været til 5sos koncert//Været på lejrtur på Bornholm med klassen//Spist Gorms med min mor//Spist Serenity Cupcakes

Set netflix efter skole//Været på Rungsted havn//Spist sushi//Været glad over at der ikke var flere årsprøver//Været i Botanisk have


Det er så hvad jeg har lavet på det sidste. Alle billederne er fra min Instagram : louisefrolich , hvor I er meget velkommen til at følge mig og komme med spørgsmål.

Likes

Comments