What to eat?
gorm´s & serenity cupcakes
Utrolig lækker hjemmelavet pizza, og de lækreste prinsesse cupcakes.

 What to see?
Nyhavn & Botanisk have
Så hyggelig havn at sidde på lige ved vandet med f.eks en lækker kop kaffe, og den hyggeligste park hvor du slet ikke tænker på du er midt i storbyen.
What to drink?
Den sjoveste drik, kan anbefalde noget med mango eller passionsfrugt og utrolig lækre sager i kaffebaren hvor de fylder din kop helt op ! hvis du ikke er til kaffe kan anbefalde den lækreste iste på billedet som er nydt på Nyhavn.

Find alle adresserne på hjemmesiderne.

Noget af det jeg elsker aller mest er København, hvilket også resultere i jeg har været en masse steder. Hvis du bor i København eller tæt på, så kender du nok allerede de fleste steder, men hvis ikke så kan de varmt anbefaldes. De fleste steder er i indre København, undtagen lige bobbleteen som er på Østerbro, men den kan også købes på Fiolstrædet mener jeg nok og på Sankt Hans torv. Næsten alle billederne er fra min instagram @louisefrolich hvor jeg tit ligger billeder ud. 

Nu tror jeg at jeg vil hive min far og lillebror ud af huset og se om vi kan finde noget at lave. Kys 
Har I prøvet nogle af stederne? er der nogle I skal prøve?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments
Kilde: Tumblr --  Følg mig på - http://memoriesinliife.tumblr.com
"‎You have to be the kind of person who can make the best out of a Tuesday. You know those people who live for the weekends? They’re wishing their life away. You have to find something worth living for or else you’ll look back and realize you’ve wasted your life away." 
Godmorgen dejligste læsere <3 I dag står dagen på afslapning, hvis jeg ikke finder noget andet at lave, og besøg af min fars kæreste og hendes børn i aften til aftensmad. På lørdag skal jeg ind i lufthavnen, for at  hente min søster og hendes kæreste som kommer hjem fra Japan, søndag skal jeg til København med Julie for at købe en fødselsdags gave til min far, og mandag skal jeg så holde fødselsdag for min far. 

Nogle gange går det jo sådan at det er svært lige at finde ud af hvad jeg skal blogge om , men det er altid godt med noget inspiration fra Tumblr. Så håber virkelig at I kan lide billederne !

Likes

Comments

Sleepy day


Likes

Comments