Take the style #1
Jeg har set på en anden blog, hvor hun havde fundet et billede fra tumblr med et fint oufit. Hun havde så fundet tingene, eller noget som minder om, og så sat dem i en kollage.
Jeg har så valgt at jeg ville sætte nogle andre ting på som smykker , da jeg fortrækker også at have en masse smykker på. Jeg kunne sagtens finde på at lave flere af disse indlæg, så håber i I kan lide det.

I have seen polyvores like this on an other blog and i really liked it, I thought i would make it myself. I really hope you liked it, because i enjoyed making it.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg indrømmer, at jeg har holdt en lille pause, simpelhen fordi jeg ikke har haft tid pga. lektier og skolen. Jeg skulle lige vænne mig til det igen. Så har jeg fået styr på det, og er klar til at opdatere bloggen også. Det er så dejligt at sidde og lave indlæg igen ! Det er noget, jeg har savnet.

I dag har dagen gået med et hyggeligt besøg hos min veninde Christine, så hyggeligt! Imorgen tror jeg, at jeg vil prøve, at få begyndt på nogle forskellige stile som vi har får. Det skal nok blive hyggeligt, hvis jeg får sat noget musik på, og lavet en kop te.

I have been taking a break from my blog, because i had so much schoolwork. But now im ready again. I have missed it !

Today I have spent time with my friend, Christine. We had so much fun. Tomorrow I will try to do some homework.

Hvad har I lavet i dag?/What have you been doing today?

Likes

Comments

How to style a jumpsuit
Denne buksedragt er SÅ lækker, jeg fandt den tilfældigt på Zara´s hjemmeside. Skulle selvfølgelig lave et indlæg med den, jeg kom til så at tænke på hvordan man overhovedet styler en buksedragt, så det her er mit forsøg. Er så vild med uret, fordi det ligner overhovedet ikke noget andet jeg har set, men på den gode måde.
I dag har jeg slappet af, og det skal jeg egentlig gøre hele weekenden. Jeg har såå mange lektier, så det kommer til meste af tiden til at gå med, og der bliver nok også tid til at se netflix. Hvor jeg fortiden ser  Switched at birth som klart kan anbefaldes. 

Likes

Comments

//Tee zara & here//cream matas striber//hair treatment here//shoes adidas - naked//lacebra femilet//
Det her må have været mine favoritter  i ferien og nu, de er i hvert fald blevet brugt flittigt. Blonde bhen bliver bla. brugt under de to trøjer, creamen efter jeg har været i bad og den røde hår ting, som jeg ikke ved hvad heddeer, haha. Den bruger jeg før jeg glatter eller krøller mit hår, hvor den bla. har varmebeskyttende i sig og en hel masse andet. Så lækkert.

Nu er jeg begyndt i skole igen, og det er da godt nok hårdt, synes at jeg er træt hele tiden. Tænker jeg nok bare skal vende mig til det, håber da bare at det bliver snart.Likes

Comments