Take the style #1
Jeg har set på en anden blog, hvor hun havde fundet et billede fra tumblr med et fint oufit. Hun havde så fundet tingene, eller noget som minder om, og så sat dem i en kollage.
Jeg har så valgt at jeg ville sætte nogle andre ting på som smykker , da jeg fortrækker også at have en masse smykker på. Jeg kunne sagtens finde på at lave flere af disse indlæg, så håber i I kan lide det.

I have seen polyvores like this on an other blog and i really liked it, I thought i would make it myself. I really hope you liked it, because i enjoyed making it.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg indrømmer, at jeg har holdt en lille pause, simpelhen fordi jeg ikke har haft tid pga. lektier og skolen. Jeg skulle lige vænne mig til det igen. Så har jeg fået styr på det, og er klar til at opdatere bloggen også. Det er så dejligt at sidde og lave indlæg igen ! Det er noget, jeg har savnet.

I dag har dagen gået med et hyggeligt besøg hos min veninde Christine, så hyggeligt! Imorgen tror jeg, at jeg vil prøve, at få begyndt på nogle forskellige stile som vi har får. Det skal nok blive hyggeligt, hvis jeg får sat noget musik på, og lavet en kop te.

I have been taking a break from my blog, because i had so much schoolwork. But now im ready again. I have missed it !

Today I have spent time with my friend, Christine. We had so much fun. Tomorrow I will try to do some homework.

Hvad har I lavet i dag?/What have you been doing today?

Likes

Comments