the perfect..
The perfect bomber jacket
Hvis i læser bloggen fast, har I måske allerede fundet ud af at jeg ELSKER bomberjakker, ret højt. Det er utrolig svært, at finde en som sidder, som den skal, og så er der så mange forskellige at vælge imellem, fordi de alle sammen nærmest er helt forskellige.
Jeg overvejer virkelig at bestille nummer 4 hjem, skal/skal ikke?

Jeg har helt glemt at fortælle jer, at jeg skal i praktik i næste uge som grafiker, super spændende ! Glæder mig helt vildt, tænker jeg skal vil opdatere jer lidt i løbet af ugen, om hvad jeg laver, ellers kan det være, at der kommer nogle billeder op på min instagram @louisefrolich .

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Untitled #32

Jeg har naturligt krøllede hår, men jeg glatter, eller krøller mit hår hver dag. Når jeg laver krøller , plejer jeg har bruge hårolien før jeg krøller det, og hårmousse istedet for hårspary, fordi jeg synes at hårspary ødelægger krøllerne. Jeg synes at det fungere fint for mig, så mine tips er her meget givet videre.

Likes

Comments

Outfit
Untitled #38

Jeg er blivet så vild med røde læber, og skal snart have købt en helt rød læbestift. Nogle i kan anbefalde?
 Efter det outfit, jeg lavede for lidt tid siden, er jeg blevet helt vild med at have to trøjer på, hvor man lige kan se den inden under i bunden, så det er selvfølgelig også meningen med dette outfit.

I dag ligger jeg syg, men har brugt tiden fornuftigt med at lave kage. Nu vil jeg prøve at slappe lidt af, håber i har det godt, trods vejret. 
  • Posted i: Outfit

Likes

Comments