Outfit
//Strik Vila//Tee H&M//Jeans Dr.denim//Jakke Vero Moda//Sko Puma//
Jeg har købt en ny jakke, og bliver simpelhen nød til at vise den, da jeg er så glad for den. Den er ikke særlig varm, men måtte bare have den. Jeg har købt den på Zalando lige her, men den er som sagt ikke særlig varm, så man skal altså ikke købe den som vinterjakke, haha.

Endelig weekend, selvom vi ikke har haft den mest aktive uge i skolen, vi har egentlig lavet film det meste af tiden, men det er altså også ret sjovt. I aften skal jeg hjem til min veninde Christine sammen med Katrine, hvor vi skal sove. Meget hyggeligt, og jeg glæder mig ret meget, men jeg bliver nok nød til at smutte, og få pakket min dyne. Håber at I får en god weekend alle sammen.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

  • Posted i: Outfit

Likes

Comments

Fall boots
Jeg er mest til sneakers, må jeg indrømme, jeg kan lige klare at finde nogle støvler, men jeg falder altid(!) for dem uden fur. Jeg har derfor lavet en kollage med efterårsstøvler, da jeg må indrømme, at jeg er begyndt at fryse lidt i mine sneakers, øv. Jeg blev selvfølgelig nød til at have et par "over the knees" med, som ville være så flotte til en strik kjole, jeg drømmer.

Undskyld for al den stilhed, og jeg kunne blive ved, men jeg skåner jer for en undskyldning.
Jeg har med skolen, her de to første dage af ugen, været ude og filme og klippe en film sammen. Det var faktisk ret svært, og man opdager virkelig hvor meget arbejde, der er bag en film, og ikke mindst bare 2 minutter af filmen. Det er ret vildt. Men det var utrolig sjovt at prøve, og helt klart en god oplevelse.

Likes

Comments

Outfit
Efter som jeg ikke kunne komme på netflix, så tænkte jeg, hvorfor ikke lave et blogindlæg? Meningen var egentlig, at jeg ville vise jer min nye ring fra gina tricot, også hvorfor ikke tage et helt outfit med?
Ringen er egentlig bare plastik, men jeg kunne ikke stå for den når den var på 50%, og kun kostede 24 kr, what?? Så nu er den min, og den bliver flittigt brugt.

Jeg nyder ferien i fulde drag, og får i hvert fald slappet af, det er så dejligt. Håber at I også nyder ferien !
  • Posted i: Outfit

Likes

Comments