Untitled #60

Indrømmet. Jeg er nærmest aldrig i ført mønster og farver, men til gengæld kan et lille twist med mønster gøre meget. Defor handler dette indlæg, nok som det første på bloggen, om farver og mønster. Jeg fik for nogle uger siden en stribet skjorte fra Zara af min søster, og den lægger egentlig grund til dette indlæg. Pointen er, at man nemt kan skabe et outfit med et lille twist af mønster, ved at tilsætte den under sin striktrøje. På den måde får man også lag på lag, og det ser så super fedt ud.

I går holdte jeg fødselsdag for hele klassen, så en af de nærmeste dage kommer der nok billeder op. I dag går dagen til afslapning, da jeg var på hele dagen i går. Så afslapning er lige hvad, jeg trænger til. Jeg håber, at I har nydt weekenden, og lige nyder den sidste del af søndagen.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Untitled #59

Jeg faldt for noget tid over denne ring på søde Amandas blog, og jeg synes, at den var SÅ flot. Jeg fandt den desværre kun på Line & Jo´s hjemmeside til over 1000 kr., og det havde jeg ikke lige til, at kaste efter en ring. Men så faldt jeg her i dag over den samme, bare i en mindre udgave til en overkommelig pris, og den står virkelig højst på ønskelisten! Men eftersom jeg lige har haft fødselsdag, ender jeg nok med selv at købe den. Den kan findes på linket ovenover hvis det kunne skabe interesse.

Jeg vil lige undskylde for den manglende blogning, jeg skal lige ind i rytmen igen efter Barcelona, også har jeg utrolig travlt med spændende ting til bloggen!! som jeg kan love jer for, at I kan glæde jer til. Ellers skal jeg holde fødselsdag for klassen imorgen, så jeg bliver nok ikke den aktive blogger imorgen, men måske på Instagram. Jeg håber, at I alle har haft en god fredag aften.

Likes

Comments

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at www.louisefrolich.dk nu virker, og I vil derfor blive henvist der til, hvis I går på den gamle blogadresse. Jeg håber, at I vil forsætte med at følge med og, at I kan få det til at virke, ellers må I lige skrive

Likes

Comments

Disse billeder er taget i smukke Parc Güell, som vi besøgte søndag efter mange timer, hvor vi ikke kunne finde det, haha. Jeg var der også sidste gang, jeg var i Barcelona, men blev lidt skuffet denne gang, da det kostede penge, at komme ind næsten alle de "kendte" steder.
Hvis I ønsker at se flere billeder fra Barcelona, så er der en masse på min Instagram @louisefrolich, og jeg regner med at lave et indlæg med billeder. I dag har jeg været på Kaffebar i Hillerød for at aftale fødselsdag med to veninder, på fredag skal jeg være sammen med min veninde Julie, hvor jeg får min fødselsdaggave(!), og på lørdag holder jeg fødselsdag for hele klassen. I mandags kom jeg hjem fra Barcelona, og i går fik jeg endelig sendt min gymnasie ansøgning afsted, hvor Frederiksborg gymnasium var mit første valg. Andre som ønsker at gå der, eller kender noget til skolen? Der fik I lige alle mine planer. Jeg håber, at I alle har det godt selvom ferien er ovre.

Likes

Comments