For nogle uger siden, faldt jeg for denne tee til den sølle sum af 49 kr. i Zara på Strøget, og til den pris er den perfekt egnet til lag på lag og diy, hvis man er til det. Den er i noget lidt tykkere stof end normale t-shirts, hvilket efter min mening er bedst til lag på lag. Jeg kunne desværre ikke finde den på deres hjemmeside, men jeg fandt den med V-hals lige her.

Husk at følge med på min Instagram, hvor jeg har opdateret meget i påske, den går under navnet @louisefrolich.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Her for tiden har jeg den største kærlighed til disse tasker fra Chanel. Det er virkelig min drømmetaske, og den bliver nok også ved drømme, desværre. Jeg tænker, at vi alle har en taske i den dyre ende, som vi drømmer om, men ville gøre os lidt fattige, hvis vi købte. Jeg er i hvert fald helt forelsket, i den nede i højre hjørne.
Min lang fredag er blevet brugt i selvskab med Christine, og vi har egentlig bare, givet os et forsøg på, hvad vi skal være på vores sidste skole dag i maj. Glædelig lidt fredag til jer alle.

Likes

Comments

elin 2
1. H&M // 2. Calvin Klein // 3. Samsøe Samsøe // 4. Esprit // 5.Envii // 6. Duffy // 7. Kiomi

Glædelig skærtorsdag. I dag regner jeg med at tage en lille en dags tur, til Malmø med min familie for at se byen. Ligesom alle andre danskere som ved, at der er åbent i Sverige. Jeg har sat noget tøj sammen, som er inspireret af smukke Elin Klings stil, om det er, noget hun kunne finde på at gå i, det ved jeg ikke, men det ville ikke undre mig. Da jeg sad og lavede indlægget, blev jeg helt vild med det aller nederste billede, da jeg er helt vild med farverne og generelt hele billede. Jeg håber, at I har en fantastisk påske.

Likes

Comments

Filmen om Iris, med samme navn på Netflix, har længe været på min liste over film, som jeg gerne ville se. Iris er en super inspirerende kvinde med nu hele 94 år på bagdelen. Jeg synes, at hun er utrolig inspirerende, da hun har en anderledes stil, som måske ikke er det, som jeg ville gå i, men som alligevel kan inspirere mig. Hun har altid mønstre på, men det fascinerer mig, den måde hun sammensætter smykker. Hun gør det på en måde som viser, at smykket er ét smykke, i stedet for flere forskellige som er sat sammen. Hun gør det på en måde som om smykket er selve outfitet, og jeg kunne blive ved. Jeg ville helt klart anbefalde jer at se Iris på netflix, også må I meget gerne skrive i kommetaren, hvad I synes om filmen.

Likes

Comments