Outfit

THE BEST FASHION ADVICE I'D SAY WOULD BE JUST TO DO WHAT MAKES YOU COMFORTABLE AND WHAT MAKES YOU FEEL CUTE, AND THAT'S HOW YOU'RE GONNA LOOK YOUT BEST 'CAUSE WHEN YOU FEEL YOUR BEST, EVERYBODY ELSE CAN FEEL IT TOO
- ARIANA GRANDE


Jacket Esprit // Blouse Esprit // Bracelet Esprit // Sneaks Isabell Marant // Belt Esprit // Necklace Esprit // Rings Jane Kønig and Esprit // Bag Calvin Klein // Jeans Oasis

Jeg er en sløv blogger, men prøver at samle idéer og inspiration til jer, imens jeg knokler med gym og nye mennesker. Denne opgave er ikke helt nem, kan jeg hilse og sige, men jeg har et indlæg klar til jer nu.
De fleste af disse ting i collagen er faktisk fra esprit, som jeg klart vil anbefalde jer at tjekke ud. Jeg tror egentlig, at de fleste har hørt om mærket, jeg har i hvert fald før hørt om Esprit, og opfatter det som et mærke som de fleste kender. Jeg er ret vild med den fine trøje, som også fås i hvid lige her. Jeg synes, at den er super enkel og stilren, og jeg faldt direkte for den, da jeg så den. Faktisk er jeg blevet ret vild med sådan nogle trøjer for tiden, med et lille stykker ekstra stof for neden, og denne fra Asos er super fin i den navy farve. Jeg må nu indrømme, at jeg mere er til dem i tyndt hvidt stof. Jeg synes, at de kan passe både til en lidt finere lejlighed, men også bare til almindelig hverdag. 
Nu når I er inde på siden, så synes jeg klart, at I skal tage et kig på deres smykker også. Jeg blev faktisk overrasket, og jeg synes, at de er super fine, og ikke bare sådan nogle almindelige som tøjkæderne plejer at have, men mere luksussmykker i rigtigt sølv osv. Jeg kunne da godt finde på at tjekke Esprit.dk næste gang, jeg skal have nogle fine, lidt dyrere smykker til f.eks. gaver eller til at forkæle mig selv med.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg har set flere billeder hvor forskellige har vendt skjorten omvendt. Jeg har selv forsøgt mig med det, og synes egentlig, at det giver et godt resultat. Man får bare en almindelig højhalset trøje på forsiden, og skjortedelen på ryggen. Kan klart anbefaledes, selvom det lyder mærkeligt.

Stilhed kan man i hvert fald godt sige, at her har været. Jeg er lige startet på Frederiksborg Gymnasium i Hillerød i onsdags, så alt er nyt, og jeg skal lige vende mig til tanken om at gå i gymnasiet istedet for folkeskolen. Jeg vil nu sige, at vi endnu ikke har hårde dage, da vi kun havde 2 moduler i dag og en kæmpe lang spisepause grundet aflyst modul, så hele klassens piger nåede lige en tur på maccen og tilbage igen. Jeg klager bestemt ikke. Jeg har en linje med Mediefag B, samfundsfag A og matematik B, hvis nogle skulle have interesse. Er der andre som er startet efter ferien?og har I haft en god ferie?

Likes

Comments