Givenchy sneakers
Jeg håber, at I alle havde en super hyggelig jul med jeres nærmeste venner og familie. Jeg ELSKER julen virkelig højt. Jeg elsker alt fællesskabet med familien, engle og nisser alle steder, juletræet, småkagerne, julekaldender, last Christmas(og nej jeg bliver ikke træt af den) og ikke mindst alle de hyggelige stunder ved kaldenderlyset, når der spises risengrød om aften i mørket. Som Norman Vincent Peale sagde "Christmas waves a magic wand over this world, and behold, everything is softer and more beautiful" og jeg kunne ikke sige det meget bedre selv. Jeg havde i hvert fald en dejlig juleaften, og jeg nyder stadigvæk lige de sidste julesange i radioen.

Jeg er de sidste par uger blevet helt og aldeles forelsket de disse sneakers, ikke fordi de er nye, men mere fordi de er så klassiske. Jeg ejer desværre ikke nogen endnu, da jeg lige skal have taget mig sammen, til at kaste så mange penge efter et par sko. Jeg har specielt øje på de nederste sorte, de er så flotte i den matte farve!!


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Outfit

//STRIK H&M//BLONDETOP SAINT TROPEZ//JEANS GINA TRICOT//SKO ADIDAS//JAKKE URBAN OUTFITTERS//
Ny start, nye billeder og hvor føles det mærkeligt at sidde og skrive på bloggen igen. Velkommen tilbage, om det er til mig eller jer, der er tilbage er et godt spørgemål. Jeg har ikke blogget i utrolig lang tid, da jeg ingen tid og overskud har haft til det. Men ingen tvivl om jeg virkelig har savnet det, mere end jeg lige troede, at jeg ville. Der er sket så meget siden sidst. Jeg er snart et halvt år inde i gymnasietiden, jeg har mødt en masse nye fantatiske mennesker, jeg har fået arbejde, og jeg har fået en kæreste. Alt dette på et halvt år. Det har så også gjort, at bloggen ikke lige har været den ting, jeg satte mig foran, når jeg kom hjem, det har nemlig været alle afleveringerne og lektierne, trist nok. Alt dette tænker jeg at lave et specifikt indlæg om. Men jeg vil prøve, så godt jeg kan at opdatere bloggen, når jeg finder min tid.

I dag og i morgen er to meget lækre dage for mit vedkommende, fordi jeg kun skal have et modul begge dage, også skal jeg udover dette først møde kl.12, I hører i hvert fald ingen klager fra min side af i dag. Så skal jeg i aften holde fødselsdag for min lillebror, som bliver 15 år, også bliver der måske tid til at se lidt skam. Hvordan har I haft det?
  • Posted i: Outfit

Likes

Comments