Så er jeg vendt tilbage fra dejlige Paris. Jeg må sige, at det var lidt en skuffelse at komme hjem til det her kedelige vejr i Dk, men sådan er det altid, når man kommer syd fra. Jeg har gjort mig dette lækre køb i Isabel Marant, og jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Det er disse lækre sneakers fra deres fine lille butik i Paris. Udover dette fik jeg købt nogen få ting mere, men egentlig ikke det helt store, da jeg mærkeligt nok, ikke fandt særlig meget.

Ellers har min tur været helt fantastisk, selvom AirFrance havde overbooket, så vi var lige ved ikke at komme hjem igen. Det gik heldigvis. Jeg håber, at jeres ferie har været skøn.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Cozy winter break

Endelig har vi vinterferie, det er SÅ dejligt. Jeg har arbejdet hele dagen i dag, jeg skal arbejde i morgen også, og tirsdag skal jeg holde fødselsdag!! Onsdag står den også på arbejde og torsdag smutter jeg en tur til dejlige Paris, hvilket jeg glæder mig så meget til. Her for tiden er jeg helt vild med den helt lyserøde pastel farve, da den er så fin, og også fordi vi er ved at nærme os foråret, som er meget ventet. Hvad skal I bruge jeres ferie på?

Likes

Comments