____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bioderma

For efer hånden noget tid siden fik jeg min første bioderma(Den lille) den var hurtig væk for hold da op hvor er den fantastisk! Det er en make-up fjerner og en mild ansigtsrens i en. Jeg købte den for at bruge den som en rens men jeg endte med at bruge dem som make-up fjerner. Det har siden været min ynglings make-up fjerner. I sommerferien var min søster i Frankrig hvor den er meget billigere, hvor jeg fik hende til at købe en stor. Den er utrolig dyr i Danmark men kan købtes på nogle apoteker ellers kan man få dem til at bestille den hjem. Den lille betalte jeg 75 kr. for som er ret dyrt efter som man bruger den hurtigt og der kun er 100 ml i. Jeg kan virkelig anbefalde den.
Idag står dagen på lektier og i aften smutter jeg ind til Østerbro med min familie og spiser hos min søster. I må virkelig undskylde alt den manglende blogning men jeg prøver at kommer tilbage, og spare jer lige fra den lange undskyldning.

Synes godt om

Kommentarer

Stine
Stine,
Vil virkelig gerne prøve det, alle roser det jo til skyerne 😊www.blogger.com/profile/047161958372533603
Louise Frølich
Louise Frølich,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229