Outfit

THE BEST FASHION ADVICE I'D SAY WOULD BE JUST TO DO WHAT MAKES YOU COMFORTABLE AND WHAT MAKES YOU FEEL CUTE, AND THAT'S HOW YOU'RE GONNA LOOK YOUT BEST 'CAUSE WHEN YOU FEEL YOUR BEST, EVERYBODY ELSE CAN FEEL IT TOO
- ARIANA GRANDE


Jacket Esprit // Blouse Esprit // Bracelet Esprit // Sneaks Isabell Marant // Belt Esprit // Necklace Esprit // Rings Jane Kønig and Esprit // Bag Calvin Klein // Jeans Oasis

Jeg er en sløv blogger, men prøver at samle idéer og inspiration til jer, imens jeg knokler med gym og nye mennesker. Denne opgave er ikke helt nem, kan jeg hilse og sige, men jeg har et indlæg klar til jer nu.
De fleste af disse ting i collagen er faktisk fra esprit, som jeg klart vil anbefalde jer at tjekke ud. Jeg tror egentlig, at de fleste har hørt om mærket, jeg har i hvert fald før hørt om Esprit, og opfatter det som et mærke som de fleste kender. Jeg er ret vild med den fine trøje, som også fås i hvid lige her. Jeg synes, at den er super enkel og stilren, og jeg faldt direkte for den, da jeg så den. Faktisk er jeg blevet ret vild med sådan nogle trøjer for tiden, med et lille stykker ekstra stof for neden, og denne fra Asos er super fin i den navy farve. Jeg må nu indrømme, at jeg mere er til dem i tyndt hvidt stof. Jeg synes, at de kan passe både til en lidt finere lejlighed, men også bare til almindelig hverdag. 
Nu når I er inde på siden, så synes jeg klart, at I skal tage et kig på deres smykker også. Jeg blev faktisk overrasket, og jeg synes, at de er super fine, og ikke bare sådan nogle almindelige som tøjkæderne plejer at have, men mere luksussmykker i rigtigt sølv osv. Jeg kunne da godt finde på at tjekke Esprit.dk næste gang, jeg skal have nogle fine, lidt dyrere smykker til f.eks. gaver eller til at forkæle mig selv med.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments