____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Goodnight in pink

Outfit

SPONSOREREDE INDLÆG AF HUNKEMØLLER

Nattøj fra Hunkemøller - Overdelher - Underdel her

Jeg har modtaget dette fine natsæt fra Hunkemøller. Jeg er virkelig blevet forelsket i trøjen, og jeg har allerede brugt den rigtig meget. Både til almindelig hverdag og til nattøj. Jeg er generelt ret vild med Hunkemøllers nattøj, og jeg har også selv købt noget før. Derfor har jeg allerede både lange og korte natbukser fra Hunkemøller. Jeg blev derfor ret glad, da Hunkemøller kontaktede mig for at indgå et samarbejde. Det skyldes, at jeg selv køber deres varer, og derfor kan stå inde for deres produkter.

Jeg overvejer, at klikke denne trøje hjem, det er den samme, som den på billedet bare i grå. Den kunne være så flot også, og den passer også til mange forskellige ting. Desuden kiggede jeg også på et andet natsæt, som er SÅ flot!! Det er disse bukser og denne trøje. Jeg synes, at nattøj er så fint, når det er i lyse farver, også gør det heller ikke noget, at man føler sig rigtig godt tilpas i det. Der er så også den fare, at man ender med ikke at skifte fra nattøj, haha ;)

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229