TEE ZARA & H&M // JEANS GINA TRICOT // JACKET URBAN OUTFITTERS // WATCH DANIEL WELLINGTON // BRACELET HERE // RINGS JANE KØNIG & NORR // NECKLACES BRANDY MELVILLE & JANE KØNIG


Sol og dejlige dage beskriver vores tur til Stockholm ret godt. Jeg nød den i selskab af min far, bror, søster og min søsters kæreste, så jeg klager bestemt ikke. Vi fik bl.a. set Fotografiska, som er et virkelig flot fotomuseum ud til vandet. Vi så specielt en udstilling Inherit the dust som satte nogle tanker i gang. Hvis I trykker på navnet, står der noget om udstillingen. Vi så også Vasamuseet, som også var utrolig spændende og flot. Stockholm er en utrolig flot by, og jeg må sige, at jeg blev meget positivt overrasket, havde slet ikke regnet med, at byen sådan ud.
Jeg rejser, igen, til Sverige, men denne gang, burde jeg havde bedre net, så jeg vil forsøge, at få bloggen op at køre igen. Fordi det er noget, jeg har savnet! Jeg har sluttet folkeskolen, og næste år står den på Frederiksborg Gym. Det bliver utrolig spændende, men det er også noget som skræmmer mig meget. Jeg sluttede folkeskolen med en rigtig god historie eksamen også dimission 2 dage efter, helt fantastisk, og det kunne ikke være bedre.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments