____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Iris Apfel

Filmen om Iris, med samme navn på Netflix, har længe været på min liste over film, som jeg gerne ville se. Iris er en super inspirerende kvinde med nu hele 94 år på bagdelen. Jeg synes, at hun er utrolig inspirerende, da hun har en anderledes stil, som måske ikke er det, som jeg ville gå i, men som alligevel kan inspirere mig. Hun har altid mønstre på, men det fascinerer mig, den måde hun sammensætter smykker. Hun gør det på en måde som viser, at smykket er ét smykke, i stedet for flere forskellige som er sat sammen. Hun gør det på en måde som om smykket er selve outfitet, og jeg kunne blive ved. Jeg ville helt klart anbefalde jer at se Iris på netflix, også må I meget gerne skrive i kommetaren, hvad I synes om filmen.

Synes godt om

Kommentarer

Filmatiseret
Filmatiseret,
Uh, det er en film, jeg længe også har ville set!
Det kan da være, at jeg skal gøre alvor af det nu med din positive anbefaling. Du har helt ret i, at hun simpelthen er fascinerende!
filmatiseret.wordpress.com
Louise Margrethe Frølich
Louise Margrethe Frølich,
Den kan helt klart anbefaledes, da man får et godt indblik i hendes inspirerende verden:)
www.blogger.com/profile/105454722795371309
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229