Jeg har i hele denne uge haft terminsprøver, men det er egentlig ikke så slemt som det lyder. Det mest skræmende er nok, at det hele er så prøveagtig. Man ikke må rejse sig og tiden osv. super stressende, men jeg har efterhånden fået vendt mig til tanken. Den sidste prøve er imorgen i fransk, så det skal nok gå. Efter prøven regner jeg med at tage til Helsingør med Julie, for at fejre at prøverne er færdige. 

Jeg tænkte, at jeg ville forsøge mig med at lave en guide på lag på lag outfits.
Kender I det, at du kigger utallige lækre outfits på tumblr igennem, og ville ønske, at du bare selv kunne sammensætte sådan et outfit. Det gør jeg i hvert fald, og jeg vil sige, at jeg har knækket en af koderne. Det er egentlig bare, at det hele skal være så simpelt som muligt. Hvis jeg kigger på billeder herover, så er alle outfitsene helt enkelte og næsten uden det store. Så det vil sige, at jeg bare skal have en basic t-shirt, strik eller skjorte.
Hvis det skal være lag på lag, så kan du sammensætte f.eks hvilken som helst skjorte med en lækker strik uden på, en høj hals med en strik trøje eller en enkel tee med en flot strik. Nemmere bliver det ikke, og det gælder bare om at prøve sig frem, fordi det er den eneste vej. Det kan også hjælpe meget kan kigge så billeder, som f.eks dem over for at få idéer.
Håber at det kunne bruges til noget.

Hvad synes I om disse indlæg?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments