Billeder fra Tumblr
Jeg har, som nævnt mange gange efterhånden, haft projektuge om mode i sidste uge. Jeg har sammen med Lærke haft en problemformulering som lød på " I 70´erne var det nogle bestemte mode fænomener der var moderne og i 80´erne var det noget andet og i 90´erne noget helt tredje. Hvordan kan det være at moden ændrer sig, er der nogle samfundskulturelle aspekter der har indflydelse på moden og hvordan kan det være at nogle modefænomener vender tilbage?"
Jeg synes, at det er relevant, at komme på bloggen da det jo er om moden, men også det basale indenfor moden som, jeg synes, er vigtigt at vide. Jeg har fundet ud af, at samfundet faktisk har en utrolig stor indflydelse på moden, hvilket jeg slet ikke vidste. Faktisk så stor en, at i mellemkrigsårene havde kjolelængen ,og USA`s økonomi en sammenhæng. Da der var højkonjunktur , var det nemlig kortere kjoler, og da der var lavkonjunktur var det længere kjoler. Det havde jeg ingen idé om, men hermed er min viden givet videre. Vi har selvfølgelig skrevet en masse andet, men da vi skal fremlægge i 22 min. så kan man godt sige, at jeg kommer til at skrive en roman, så jeg skåner jer, men hvis I vil høre mere, så kan i bare skrive.

Vi skal fremlægge imorgen præcis kl.8:10, så tænk på mig det, haha. Men emnet har interesseret mig utrolig meget, og jeg blev meget fanget af det.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments